Login
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g
Harboe
Royal, Faxe el. Odense
Verosso
Malaco
Grænseavis
Butikker & Åbningstider
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g

No 3 London Dry Gin 46% 0,7 l

1 stk
DKK 239,99
Tallet 3 refererer til Berry Bros & Rudd’s adresse på St. James Street og hylder alle de traditioner og karakterer, der omgiver en klassisk London Dry Gin: Tre frugter og tre krydderier destilleret i klassiske kobber ”pot stills”.
3 frugter: Italienske enebær har ikke alene givet gin dets navn, men tilfører også den umiskendelige smag af fyr og lavendel. Skal fra søde spanske appelsiner giver friskhed i form af ren og sprød citrus. Skal fra grapefrugt giver smagen et ekstra pift.
3 krydderier: Kvan (angelica rod) giver en ”jordlig” kvalitet, der er med til at gøre ginen tør. Marokkansk korianderfrø frigiver en krydret og mild pebret finish. Til slut kommer smagen fra kardemomme kapsler, der giver en krydret aromatisk og varm bid. No. 3 London Dry Gin er en klassisk ”old school” gin, der egner sig særdeles godt til klassiske cocktails. Enebær i forgrunden understøttet af blomsterlignende toner og varme fra kardemommen. Rig citrus, komplementeret af ingefær lignende krydderi. Dufter er ren, sprød og frisk med en opløftende imødekommenhed af enebær. No. 3 London Dry Gin kan nydes ren som den er eller som base i drinks og cocktails.
Relaterede produkter
Se vores grænse-avis
Se vores grænse-avis
Gratis parkering
Forudbestil dine varer
Grænsens bedste returret
Max 2 i kø
Hotline 365 dage
Indkøbsvogn uden mønt
Datogaranti
Indkøbsvogn til børn
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g