Login
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g
Harboe
Royal, Faxe el. Odense
Verosso
Malaco
Grænseavis
Butikker & Åbningstider
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g


Stort udvalg på rosévin hos Fakta Tyskland

Rosévin er blevet mere almindeligt at drikke og derfor har vi altid et godt tilbud på rosévin. Så hold øje med vores forside eller tilbudsavisen for at se de gode tilbud på rosévin. Vi har rosévine til enhver lejlighed så skal du bruge en rosévin til konfirmation, bryllup, tur til stranden, sommerfest eller bare til en hyggelig stund på terrassen, i haven eller i skoven, så har vi altid den passende rosévin. Rosévin drikkes ofte som velkomstdrinks, til forretter eller retter med grillede eller stegt fisk. Rosévin kan også bruges til retter med lyst fjerkræ og let krydrede retter. De lidt mere søde, kraftigere rosévine kan også sagtens bruges til grillmad som et alternativ til en rødvin.

Vi har de kendte mærker indenfor rosévin

Vi har rosévin fra lande som Australien, Chile, Frankrig, Italien, Portugal, Tyskland, Spanien, Sydafrika og USA, fra velkendte områder som Loire, Provence, Cotes de Thau, Languedoc, Veneto, Apulien, Catalonien, Western Cape, Californien samt Washington State. Velkendte vine som Cotes de Provence, Rosé Anjou eller Cotes du Rhone.

Bestil dine rosévine hjemmefra og afhent dem i vores grænsebutikker

Med vores Click and Collect løsning gør vi det nemt for dig at shoppe hjemmefra. Du bestiller de vine som du vil have, så har vi dem pakket til dig når du kommer og de skal bare pakkes i bilen.

De gode tilbud på rosévin i Tyskland fås fordi:

At vi handler stort ind hos vores leverandør og fordi at den tyske moms er mindre end i f.eks. Danmark, Sverige og Norge.

Se vores grænse-avis
Se vores grænse-avis
Gratis parkering
Forudbestil dine varer
Grænsens bedste returret
Max 2 i kø
Hotline 365 dage
Indkøbsvogn uden mønt
Datogaranti
Indkøbsvogn til børn
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g