Login
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g
Pepsi Max, Pepsi, Mirinda, 7up
Royal, Faxe el. Odense
Verosso
Malaco
Grænseavis
Butikker & Åbningstider
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g


Hvedeøl i grænsehandel - Køb populære mærker som Erdinger, Harboe, Kronenbourg og Grevensteiner og lær om historien og smagen

Opdag historien og smagen af hvedeøl

Er du på udkig efter et stort udvalg af hvedeøl i grænsehandelen og interesseret i at lære mere om historien og smagen bag hvedeøl? Så er du kommet til det rette sted! Hvedeøl er en øltype, der er kendt for sin unikke smag, aroma og bryggeriproces. Det er en øltype med en lang historie og tradition.

Stort udvalg af populære hvedeøl

Vi har et stort udvalg af hvedeøl fra nogle af de mest populære mærker i verden, inklusiv Erdinger, Harboe, Kronenbourg og Grevensteiner, som du kan købe til lave priser i grænsehandlen. Hvedeøl er kendt for at have en højere procentandel af hvede og en krydret smag med noter af banan og koriander.

Når du køber hvedeøl i grænsehandlen, kan du spare penge på moms og afgifter, så det er oplagt at købe lidt ekstra, når du alligevel er der. Besøg os i grænsehandlen og lær om historien og smagen af hvedeøl, samtidig med at du kan spare stort på populære mærker som Erdinger, Harboe, Kronenbourg og Grevensteiner. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Se vores grænse-avis
Se vores grænse-avis
Gratis parkering
Forudbestil dine varer
Grænsens bedste returret
Max 2 i kø
Hotline 365 dage
Indkøbsvogn uden mønt
Datogaranti
Indkøbsvogn til børn
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g