Login
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g
Harboe
Royal, Faxe el. Odense
Verosso
Malaco
Grænseavis
Butikker & Åbningstider
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g


Billige sodavand tilbud hos Fakta Tyskland

Vi har altid et godt tilbud på en ramme dåsesodavand. Så hold øje med vores forside eller tilbudsavisen for at se de gode tilbud på billige sodavand. Vi kommer med nye priser ca. hver anden uge.

Du kan spare rigtigt mange penge ved at købe din sodavand over grænsen, ofte kommer du af med mere end 15 kroner for en flaske ved en tankstation, som er på tilbud. Ved os kan du handle stort ind og gemme dem i handskerummet i bilen, så undgår man at de bliver varme.

Hvorfor er der ingen pant på dåsesodavand?

Der er ingen pant på dåserne fordi man underskriver en eksporterklæring, der siger at du tager dine drikkevare med over grænsen samme dag. Herefter sørger du selv for bortskaffelsen ved at bruge genbrugsbeholderen til enten metal eller plastik. Så hjælper vi naturen og sparer penge i fremtiden.

Vi fører de mest populære mærker indenfor sodavand

De klassiske dåsesodavand er gode til at blande op med spiritus til at lave dejlige lækre drinks. Her er den gode Captain Morgan rom og cola en dejlig kending fra byen.

Bestil dine drikkevare hjemmefra og afhent dem i grænsebutikken

Med vores Click and Collect løsning gør vi det nemt for dig at shoppe hjemmefra. Du bestiller de vare som du vil have, så har vi dem pakket til dig når du kommer. Dermed slipper du for alt besværet, med at have en masse sodavand og ølkasser med inde i butikken.

De billige sodavand tilbud i Tyskland fås fordi:

At vi handler stort ind hos vores leverandør og fordi at den tyske moms er mindre end i f.eks. Danmark, Sverige og Norge. Sodavandskasser er også forholdsvis lette at håndtere. De kan stables så man undgår en masse spild plads.

Se vores grænse-avis
Se vores grænse-avis
Gratis parkering
Forudbestil dine varer
Grænsens bedste returret
Max 2 i kø
Hotline 365 dage
Indkøbsvogn uden mønt
Datogaranti
Indkøbsvogn til børn
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g