Login
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g
Harboe
Tuborg
Pepsi Max el. Faxe Kondi
Gas ombytning
Grænseavis
Butikker & Åbningstider
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g

Handelsvilkår

Vilkår


Reservation af varer til afhentning og kvittering på modtagelse af en sådan reservation

Når du har afleveret en varereservation, modtager du en kvittering på modtagelse af reservationen via e-mail. Her vil det fremgå hvilke produkter du har bedt om at kunne afhente, og hvilken dato du har ønsker afhente dine varer. Det er ikke muligt at afhente varerne før den angivne dato.

Børn og unge under 18 år kan ikke reservere varer til afhentning på fakta.eu. Børn og unges dispositioner skal derfor foretages af forældre, eller andre, der lovligt kan handle på barnets eller den unges vegne.

Varereservationen og vores kvittering på, at vi har modtaget den, er ikke nogen købsaftale, men alene en praktisk måde at forberede et køb på. Selve købet foregår, når du afhenter varerne og betaler i kassen.

Betaling

Varerne betales ved en af kasserne i den butik, du har valgt som afhentningsbutik. Det er muligt at betale med kontanter, sedler og mønter i danske kroner samt euro.

Du kan betale med følgende kort: Dankort, Visakort, Visa Electron, Mastercard og Maestrocard.Priser og erstatningsvarer

Alle prisangivelser på varereservationssiden er angivet i danske kroner inkl. tysk moms og andre afgifter, men ekskl. pant.

Fakta Tyskland tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, skrivefejl, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer, manglende levering og force majeure.

Du kan desværre opleve, at visse varer er udsolgte på varereservationssiden.

Har du sagt ja til erstatningsvarer, vil du få udleveret en tilsvarende eller bedre vare til samme pris som den, du har reserveret. Kan vi ikke finde en passende erstatning, bliver du ikke opkrævet for nogen vare, og beløbet udgår af din samlede ordre, som fremgår i kassen på afhentningsdagen.

Annullering af varereservation

Ønskes det at annullere en varereservation, kan dette ske ved, at du kontakte butikken via kontaktoplysningerne enten på mail eller telefon som angivet på http://www.fakta.eu/kontakt-faktas-graensebutikker/

Afhentes varerne ikke på afhentningsdagen, bliver reservationen automatisk annulleret dagen efter.

Kontrol af varerne ved afhentning

Det er vigtigt, at du altid kontrollerer dine varer, inden du accepterer modtagelse af disse. Hold bl.a. øje med, om indpakningen er intakt. Hvis du har opdaget en fejl, bedes du kontakte butikkens medarbejdere så hurtigt som muligt.

Returnering af varer

Vi accepterer ikke returnering af fødevarer og varer til husholdningens løbende forbrug. Dog accepterer vi returnering af øl, vand, vin og spiritus i uåbnet emballage. Vi accepterer ligeledes returnering af nonfood varer i uåbnet emballage. Sådanne varer kan returneres i indtil 6 måneder fra købsdagen mod forevisning af bon. Kunden er selv ansvarlig for omkostningerne ved returneringen.

Registrering af data

Når du afgiver en varereservation på varereservationssiden, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi har brug for disse oplysninger for at kunne pakke dine varer og holde dig informeret om din varereservation.

Oplysningerne opbevares sikkert og behandles fortroligt i henhold til persondataloven. De gemmes, så længe det kræves efter bogføringsloven.

Dine oplysninger vil ikke blive solgt, videregivet eller på anden måde overdraget til tredjepart. Som registreret kunde har du altid ret til og mulighed for indsigt, ligesom du kan gøre indsigelse mod en registrering. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os.

Registrerede kunder vil modtage enkelte service e-mails fra os vedrørende eventuelle ændringer i forhold til afhentningsdage og anden praktisk information i relation til højtider m.m.

fakta GmbH kan til enhver tid kontaktes via data@fakta-tyskland.de, hvis du ønsker at slette din kundekonto

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os, som ikke kan løses i mindelighed ved direkte henvendelse til os, kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Ejerforhold

Ovenstående vilkår er udstedt af fakta GmbH

Senest ændret: 5. oktober 2023

Fakta GmbH

Im Gewerbepark 1

24955 Harrislee

Telefon : +49 461 70719720

HRB 9575 FL

Geschäftsführer : Michael Tilsted

Steuernummer : 15/296/00486

Ust.ID : DE 815399209

Se vores grænse-avis
Se vores grænse-avis
Gratis parkering
Forudbestil dine varer
Grænsens bedste returret
Max 2 i kø
Hotline 365 dage
Indkøbsvogn uden mønt
Datogaranti
Indkøbsvogn til børn
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g