Login
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g
Harboe
Tuborg
Pepsi Max el. Faxe Kondi
Gas ombytning
Grænseavis
Butikker & Åbningstider
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g


Gode priser på hvidvin hos Fakta Tyskland

Vi har altid et godt udvalg af hvidvin til gode priser. Så hold øje med vores forside eller tilbudsavisen for at se de gode priser på hvidvin. Vi kommer jævnligt med nye tilbud. Vi har hvidvine til enhver lejlighed så skal du bruge en hvidvin til påske, konfirmation, bryllup, studenterfest, strandtur, picnic, sommerfest, grill, juleaften eller bare til en hyggelig aften, så har vi et stor udvalg.

Vi fører de kendte mærker indenfor hvidvin

Vi har hvidvin fra lande som Australien, Chile, Frankrig, New Zealand, Italien, Spanien, Sydafrika, USA og Østrig, fra velkendte områder som Alsace, Marlborough, Apulien, Veneto, Mosel, Nahe, Rheinhessen, Pfalz, Californien og Western Cape. Velkendte vine produceret på druer som Riesling, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Grigio, Chenin Blanc og mange flere.

Bestil dine hvidvine hjemmefra og afhent dem i en af vores butikker i grænsehandlen.

Med vores Click and Collect løsning gør vi det nemt for dig at shoppe hjemmefra, så imens du kan nyde et godt glas vin, kan du lave din næste bestilling i vores grænsebutikker, så har vi pakket det til dig når du kommer.

De gode tilbud på hvidvin i Tyskland fås fordi:

At vi handler stort ind hos vores leverandør og fordi at den tyske moms er mindre end i f.eks. Danmark, Sverige og Norge.

Se vores grænse-avis
Se vores grænse-avis
Gratis parkering
Forudbestil dine varer
Grænsens bedste returret
Max 2 i kø
Hotline 365 dage
Indkøbsvogn uden mønt
Datogaranti
Indkøbsvogn til børn
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g