Login
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g
Pepsi Max, Pepsi, Mirinda, 7up
Subway
Gas
Mateus
Bio-tex
Grænseavis
Butikker & Åbningstider
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g


Ale øl og IPA i grænsehandel - Køb populære mærker til gode grænsepriser som Grimbergen, Carlsberg Nordic, Albani, Harboe IPA og flere

Er du på udkig efter et stort udvalg af ale øl og IPA i grænsehandelen og ønsker at få adgang til gode grænsepriser på nogle af de mest populære mærker? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et bredt udvalg af ale øl og IPA fra nogle af de mest populære bryggerier i verden, inklusiv Grimbergen, Carlsberg Nordic, Albani, Harboe IPA og flere.

Opdag smagen af fyldige ale øl og intense IPA

Ale øl er kendt for deres fyldige smag og aroma, med noter af frugt, karamel og krydderier, mens IPA er kendt for deres høje bitterhed og intense humlearoma. Begge øltyper er meget populære og kan nydes i forskellige anledninger.

Når du køber ale øl og IPA i grænsehandlen, kan du få adgang til gode grænsepriser på populære mærker som Grimbergen, Carlsberg Nordic, Albani, Harboe IPA og flere. Besøg os i grænsehandlen og oplev de mange smagsnuancer i ale øl og IPA til gode priser. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Se vores grænse-avis
Se vores grænse-avis
Gratis parkering
Forudbestil dine varer
Grænsens bedste returret
Max 2 i kø
Hotline 365 dage
Indkøbsvogn uden mønt
Datogaranti
Indkøbsvogn til børn
Subway
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g