Login
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g
Harboe
Royal, Faxe el. Odense
Verosso
Malaco
Grænseavis
Butikker & Åbningstider
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g


Specialøl og øl i flasker i grænsehandel - Køb unikke og eksklusive mærker som Grevensteiner, Grimbergen, Kronenbourg, Stella Artois og flere

Er du på udkig efter noget ekstraordinært og unikt inden for øl? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et stort udvalg af specialøl og øl i flasker fra nogle af de mest eksklusive og innovative bryggerier i verden, inklusiv Grevensteiner, Grimbergen, Kronenbourg, Stella Artois og flere.

Opdag unikke smagsoplevelser med specialøl og øl i flasker

Specialøl og øl i flasker er kendt for deres unikke smag, aroma og bryggeriproces. Det er øl med en historie og karakter. Disse øl er ofte sæsonbetonede, eksperimentelle eller brygget i begrænsede mængder.

Når du køber specialøl og øl i flasker i grænsehandlen, kan du få adgang til unikke og eksklusive øl, som ikke er tilgængelige i almindelige supermarkeder eller butikker. Besøg os i grænsehandlen og oplev nogle af de mest interessante og innovative specialøl og øl i flasker fra mærker som Grevensteiner, Grimbergen, Kronenbourg, Stella Artois og flere. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Se vores grænse-avis
Se vores grænse-avis
Gratis parkering
Forudbestil dine varer
Grænsens bedste returret
Max 2 i kø
Hotline 365 dage
Indkøbsvogn uden mønt
Datogaranti
Indkøbsvogn til børn
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g