Login
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g
Harboe
Royal, Faxe el. Odense
Verosso
Malaco
Grænseavis
Butikker & Åbningstider
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g


Gode tilbud på rødvin hos Fakta Tyskland

Vi har altid et godt tilbud på en rødvin. Så hold øje med vores forside eller tilbudsavisen for at se de gode tilbud på rødvin. Vi kommer jævnligt med nye tilbud. Vi har rødvine til enhver lejlighed så skal du bruge en rødvin til påske, konfirmation, bryllup, sommerfest, grill, efterårets simreretter, mortens aften, juleaften eller bare til en hyggelig stund, så har vi et stor udvalg.

Vi fører de populære mærker indenfor rødvin

Vi har rødvin fra lande som Australien, Chile, Frankrig, Italien, Spanien, Sydafrika og USA, fra velkendte områder som Piemonte, Toskana, Apulien, Veneto, Rhone, Bordeaux, Rioja, Ribera del Duero, Californien og Western Cape. Velkendte vine som Amarone, Barolo, Ripasso, Chianti, Cotes du Rhone, Chateauneuf Du Pape, Reserva og Gran Reserva.

Bestil dine rødvine hjemmefra og afhent dem i grænsebutikken

Med vores Click and Collect løsning gør vi det nemt for dig at shoppe hjemmefra. Du bestiller de vine som du vil have, så har vi dem pakket til dig når du kommer.

De gode tilbud på rødvin i Tyskland fås fordi:

At vi handler stort ind hos vores leverandør og fordi at den tyske moms er mindre end i f.eks. Danmark, Sverige og Norge.

Se vores grænse-avis
Se vores grænse-avis
Gratis parkering
Forudbestil dine varer
Grænsens bedste returret
Max 2 i kø
Hotline 365 dage
Indkøbsvogn uden mønt
Datogaranti
Indkøbsvogn til børn
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g