Login
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g
Harboe
Royal, Faxe el. Odense
Verosso
Malaco
Grænseavis
Butikker & Åbningstider
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g


Alkoholfri øl i grænsehandel - Find populære mærker som Heineken 0.0, Carlsberg Nordic og flere

Opdag historien bag alkoholfri øl

Besøg os i grænsehandlen og find et stort udvalg af alkoholfri øl fra populære mærker som Heineken 0.0, Carlsberg Nordic og flere. Opdag historien bag alkoholfri øl, som kan spores tilbage til det 19. århundrede, hvor det blev produceret som et alternativ til almindelig øl for dem, der ikke måtte eller ønskede at drikke alkohol.

Den moderne udvikling af alkoholfri øl

I løbet af årtierne har teknologien og bryggerierne ændret sig, og i dag er alkoholfri øl blevet en eftertragtet drik af mange grunde, såsom sundhed, kørsel, sport og træning, og ikke kun for dem der ønsker at undgå alkohol.

Alkoholfri øl har de seneste år oplevet en stor udvikling, både i smag og kvalitet. Bryggerierne har arbejdet hårdt på at skabe alkoholfri øl, der kan matche deres alkoholiske modstykker i smag og kvalitet, og i dag er der mange alkoholfri øl, der smager lige så godt som deres alkoholiske modstykker.

Så kom ind i grænsehandlen og oplev historien og udviklingen af alkoholfri øl, samtidig med at du kan spare penge på moms og afgifter. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den perfekte alkoholfri øl for dig.

Se vores grænse-avis
Se vores grænse-avis
Gratis parkering
Forudbestil dine varer
Grænsens bedste returret
Max 2 i kø
Hotline 365 dage
Indkøbsvogn uden mønt
Datogaranti
Indkøbsvogn til børn
Bland selv slik KUN DKK 3,99 pr. 100 g