Login
The Wanted Zin, Hardys Crest, Doppio Passo, Alfredo, Gold Dust el. Vinistella
Tanqueray
Pepsi Max, Pepsi, Mirinda, 7up
m&m
Coop Pålæg el. 365 Økologi Mælk
Grænseavis
Fødselsdagesspil
Butikker & Åbningstider

Jinzu Gin 41,3% 0,7 l

1 stk
DKK 279,99
Flasken er designet af Dee Davies, som er Jinzu’s skaber. Formen på flasken afspejler dels den originale britiske gin krukke,
samt halsen på de klassiske Sake karafler. Proppen er britisk håndværk lavet i japansk kirsebærtræ. Den japanske mejiro fugl, holder den ikoniske britiske paraply over ordet Jinzu, for at udtrykke den har sit hoved i Storbritannien, men sit hjerte i Japan.
Den er destilleret i Cameron Bridge i Skotland i en traditionel kobber pot destillering, hvor Jinzu kombinerer typisk botanisk gin med de eksotiske planter fra Japan. Først kommer enebær fra Toscana og koriander fra Østeuropa i kobber pot stills. Derefter tilsætter man de japanske planter, yuzu citrus og kirsebær blomster, disse bliver destilleret op til 82%. Det giver til sidst Jinzu dens unikke smag, som er hjertet af destilleret Junmai sake. Derefter bliver den fortyndet til dens 41,3% med skotsk demineraliseret vand. Jinzu er en premium gin, lavet på noter af japansk kirsebær og er destilleret med Sake, som er med til at give den en smidig og cremet smag.

Relaterede produkter
Se vores grænse-avis
Se vores grænse-avis
Gratis parkering
Forudbestil dine varer
Grænsens bedste returret
Max 2 i kø
Hotline 365 dage
Indkøbsvogn uden mønt
Datogaranti
Indkøbsvogn til børn
fakta Tyskland app